“19 Günde 19 Mayıs 2019”


30 Nisan tarihinde, Samsun Büyüşehir Belediyesi Başkanı Sn. Mustafa DEMİR, Samsun Valisi Sn. Osman KAYMAK ve İstanbul Valisi Sn. Ali YERLİKAYA’nın katılımları ile gerçekleşen tören sonrası UZMAR Dragon Bot Takımı Samsun’a doğru yola çıktı. Dragon Bot sporcularını çok sayıda destekçi uğurlarken, 3 UZMAR Römorkörü de sporculara İstanbul Boğazı çıkışına kadar eşlik etti.

“19 Günde 19 Mayıs 2019” Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yılı onuruna; Samsun’lu 18 Dragon Bot sporcusunun, 30 Nisan 2019 tarihinde İstanbul Valisi’nden teslim aldıkları Türk Bayrağı’nı, Dragon Bot teknesi ile 19 gün boyunca kürek çekerek, 19 Mayıs 2019 tarihinde Samsun Kurtuluş İskelesi’ne ulaştırıp Samsun Valisi’ne teslim edeceği çok özel ve anlamlı bir etkinliktir. Bu projenin destekçisi olmak ise UZMAR için günümüzde tarihin parçası olmak, geleceğe iz bırakmaktır.

Kurulduğu günden bu yana dünyanın dört bir yanına ihraç ettiği, kalite ve nitelik açısından yüz akı römorkörle gururlanan şirketimiz, dünya tarihine damga vurmuş tarihi ve kültürel değerleri sizlerle buluşturmaktan her daim büyük bir kıvanç duymuştur.